May

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, her yıl 19 Mayıs tarihinde kutlanan, Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin[2] resmî bayramıdır.[3] 19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkmıştır ve bu gün, İtilaf Devletleri'nin işgaline karşı Türk Kurtuluş Savaşı'nın başladığı gün kabul edilir. Atatürk bu bayramı Türk gençliğine armağan etmiştir. Uzun yıllar "Gençlik ve Spor Bayramı" adıyla kutlanan bayram, Atatürk Yılı kabul ve ilan edilen 1981'de dönemin Devlet Başkanı Kenan Evren tarafından yapılan değişiklikle "Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" adını almıştır.

May

Engeller sevgi ile aşılır. Okulumuz öğretmenleri tarafından hazırlanan etkinliklerle öğrencilerimiz mutlu ve güzel bir gün geçirdi.

Şehitkamil ilçe özel eğitim değerlendirme kurul toplantısı Şehitkamil Şube Müdürü Sayın Yusuf ALÇIK ve Şehitkamil RAM Müdürü Sayın Ahmet KAYNAK´ın katılımlarıyla okulumuzda gerçekleşti. Kurul üyeleri ayrıca okulumuz Müdür Vekilliği görevini üstlenen Sayın Orhan GÜLTEKİN´e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Okulumuzun çevreye duyarlı öğrencileri tarafında yapılan alışveriş torbaları marketlerde satışa sunulmuştur. Sizlerde satın alarak engelli öğrencilerimize destek olabilirsiniz.

Okulumuz Öğretmenler Kurul Toplantısı Okul idaresi ve Öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Okulumuz öğrencilerinin karne sevinçleri.

Okulumuz 11-A sınıfı öğretmenleri öğrencilerde hayvan sevgisi ve farkındalığı oluşması için  Gaziantep Hayvanat Bahçesine gezi düzenlemiştir.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile yürütülmekte olan Beslenme Dostu Okul projesi kapsamında  okulumuzda yürütülmekte olan beslenme faaliyetleri ve hijyen standartlarına  dikkat edildiği ve öğrencilere bu bilinci kazandırıldığı için bu sertifikayı almaya hak kazandı okulumuz.

Okulumuzda bulunan tüm kullanım alanları ve öğrencilerimizin kılık kıyatleri temiz ve hijyenik olma bilinci ile  öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve görevli personellerin işbirliği ile düzenlenmekte ve  kontrol edilmektedir . Bu durumun okuluuzda bir alışkanlık haline geldiği ve temizliğin her alanda kendini gösterdiği için okulumuz Beyaz bayrak almaya HAK KAZANMIŞTIR.

Okulumuz 11-A sınıfı, Karataş Özel Eğitim Meslek Okulu´na Gezi Düzenlemiştir.