Abdulkadir Konukoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu

Adres
Atatürk Mah. 1016 nolu Sok. No2 İç Kapı No1 Yükseliş Cami Yanı Şehitkamil/GAZİANTEP
Vizyon
1-Özel Eğitim gerektiren tüm bireyleri ilgi,istek, yetenek ve yeterlilikleri doğrultusunda Özel Eğitim hizmetlerinden yararlandırmak. 2-Özel Eğitim gerektiren tüm bireylere toplumla etkileşim ve sosyal hayata uyumunu kolaylaştırıcı sosyal aktiviteler oluşturmak. 3-Özel Eğitim ile ilgili programları bireyin özelliklerine uygun olarak bireyselleştirerek uygulamak.
Misyon
Abdulkadir Konukoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürlüğü personeli olarak öğrencilerimizin; Türk Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; Özel Eğitime muhtaç bireylerin ilgili genelgenin yetenek ve yeterlilikleri doğrultusunda bulunduğu toplumda kendinden beklenen rolleri yapabilen yaşadığı çevre ve sosyal hayata uyum sağlayabilen, temel yaşam becerilerinde kendi kendine yeterli bir duruma gelebilen üreten bir birey olarak yetiştirmektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Kalorifer (Doğalgaz) sistemi
İbrahimli Otobüsleri ve Yavuzlar Dolmuşuna binilerek ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri
Atatürk Mahallesi 1016 Sokak No:2 İç Kapı No:1 Yükseliş Camii Yanı Şehitkamil / GAZİANTEP
İl merkezine 5 km İlçe Merkezine 3 km